FPS Halo 2 pro Xbox hotova + další informace
zdroj: Bungie

FPS Halo 2 pro Xbox hotova + další informace

12. 10. 2004 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft Games Studios a Bungie dnes oznámili, že očekávaná FPS pro Xbox Halo 2 je hotova a v obchodech se objeví začátkem příštího měsíce.

halo2 zdroj: tisková zpráva Během tří určených dnů (9.-11.listopadu) se začne oficiálně prodávat v osmi lokalizacích, ve 27 státech světa. Děj Halo 2 naváže prakticky tam, kde skončil příběh předchozího dílu, který se stal na Xboxu bestsellerem. Bungie slibuje samozřejmě řadu vylepšení, týkajících se jak enginu (např. interaktivní zničitelné prostředí), tak i AI, multiplayeru a celkové hratelnosti. Více jsme náplň dvojky rozebírali v dřívějších zprávách

Spolu s hrou vyjde v USA samostatně i soundtrack (Halo 2: Original Soundtrack Volume One), obsahující skladby, za kterými stojí stejní skladatelé a producenti jako v případě hudby k prvnímu dílu. Malou ochutnávku, song "Blow Me Away" od Breaking Benjamin, si můžete poslechnout tady. V Británii se zase připravuje speciální sběratelská edice Halo 2, která by měla kromě disku s hrou obsahovat ještě jedno DVD s "extra" obsahem jako je klasicky hudba, různé animace, galerie artworků nebo dokumenty o tom, jak hra vznikala. Edice se bude prodávat v stylové kovové krabici za cenu 45 liber.

Od vydání prvního dílu Halo na PC už sice uběhnul celý rok, nicméně pokud je pro vás tato hra stále aktuální, možná by vás mohl zajímat i rozhovor s Randy Pitchfordem ze studia Gearbox, které portaci z Xboxu na PC provedlo. Potvrzení PC předělávky i pro druhý díl však neočekávejte.

kate

Nejnovější články