Kolik bude stát nová Škoda Octavia třetí generace? Známe cenu!

7. 1. 2013 – 20:36 | Auto-moto | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Kolik bude stát nová Škoda Octavia třetí generace? Známe cenu!
Cena se samozřejmě může ještě lehce měnit. Automobilka podle všeho ovšem počítá právě s cenou 335 tisíc pro verzi se základní výbavou. Foto: Škoda Auto | zdroj: NašePeníze.cz

Na internet unikla cena nového modelu Škoda Octavia. Podle všeho bude cena nového modelu z mladoboleslavské automobilky začínat na částce 335 tisíc korun.

Na novou Škodu Octavii jsou všichni pořádně zvědaví. Před pár týdny ji automobilka oficiálně představila, ale nikdo ještě nemluvil o tom, kolik bude nový vůz stát. Dnes na internet unikla informace, že cena Octavie třetí generace bude v základní výbavě začínat na 335 tisících.

Cena se samozřejmě může ještě lehce měnit. Automobilka podle všeho ovšem počítá právě s cenou 335 tisíc pro verzi se základní výbavou. Auto za tuto cenu by mělo být vybavené základním nejslabším motorem 1,2 TSi o výkonu 66 kilowatt.

Zajímavé je, že cena nové Octavie v základní výbavě je nižší než cena u aktuálního modelu, který se ještě doprodává. V historii automobilky je to dokonce nejlevnější model, který byl uveden na trh.

Video: Škoda Octavia III generace - představení

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články