Agent Hugo - další z Hugových dobrodružství
zdroj: tisková zpráva

Agent Hugo - další z Hugových dobrodružství

15. 11. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Malého ušatého lesního trolla jménem Hugo už mnozí z vás jistě dávno znají.

Je to dobrodruh každým coulem, takže jste se s ním už mohli vypravit opravdu kde kam, včetně vesmíru, tajemného lesa, džungle, atd. Zanedlouho se s ním budete moci opět setkat při jeho dalších dobrodružstvích v nové hře s názvem Agent Hugo. Titul už leccos naznačuje. Mimojiné například to, že Huga čeká dosud nejnebezpečnější zážitek. Nedaleké město Aquapolis a dost možná i celý svět totiž ohrožuje obrovské zlo a jediný, kdo si s něčím takovým může poradit, je právě Hugo... Agent Hugo!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Huga na tento těžký úkol najme velevážená špionážní agentura R.I.S.K., když zjistí, že je se svými silami v koncích. Její Agent 01 totiž za velmi zvláštních okolností zmizel právě ve chvíli, kdy Dr. Nogo, vůdce zkažené zločinecké organizace SUSPECTRA, zahájí operaci "SbohemAquapolis". Touto akcí má v Nogo v úmyslu zničit R.I.S.K. a ovládnout Aquapolis. Aby toho nebylo málo, vypadá to, že má SUSPECTRA u R.I.S.K.u špiona. Jediný Hugo to prostě může zachránit, a tak nasedá do svého speciálně upraveného obojživelného rychlovozu, aby svedl boj se silami zla.

Tato hra je speciálně navržena pro publikum mezi 5 a 12 lety. Její vydání se chystá pro PS2 a PC ještě na tento měsíc. Všechny předchozí hry této řady přinesla do ČR společnost Cenega v kompletní lokalizované verzi včetně dabingu. Zda tak učiní i v případě tohoto nového titulu, zatím není jasné, nicméně výrobce v tiskové zprávě s lokalizacemi pro všechny trhy počítá.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články