Novinky v Age of Wonders II
zdroj: tisková zpráva

Novinky v Age of Wonders II

14. 2. 2002 20:55 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na konci jara bychom se měli konečně setkat s pokračováním oblíbené tahové fantasy strategie s názvem Age of Wonders, která se svým systémem i interfacem vesměs dala srovnat s ostatními hrami svého žánru jako Heroes of Might & Magic nebo Disciples.

Age of Wonders II: The Wizard's Throne, jak se tento druhý díl jmenuje, pochází taktéž od studia Triumph a bude zahrnovat některá zdokonalení a několik úplných novinek. Mezi ty hlavní patří například zařazení dvou nových ras nebo rozšířený systém kouzel. Mnohé jistě potěší také daleko rozsáhlejší kampaň navazující na předchozí Age of Wonders a pár zbrusu nových samostatných scénářů. Určitých změn k lepšímu se dočkal také editor map.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak jsme se dozvěděli z rozhovoru, který tvůrci nedávno poskytli kolegům na GameSpotu, měla by vás Age of Wonders II více vtáhnout do děje své kampaně. Také pravidla budování Vaší říše budou podstatně uvolněnější a svou armádu budete moci rozšířit o některé jiné rasy (vzhledem k nesnášenlivosti některých konkrétních ras, však i tato možnost bude mít své mantinely).

V současné době prý už probíhá testování a dolaďování interface, hratelnosti i generátoru map. Prostě se dá říci, že Age of Wonders II už spěje ke svému dokončení. Na jaře by se prý mělo objevit také hratelné beta demo, které by mělo předvést, jak si vývojáři se svým novým projektem poradili.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články