Komerční banka opět nabízí Termínovaný účet s možností předčasného výběru bez sankcí

11. 3. 2010 – 20:08 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Komerční banka opět nabízí Termínovaný účet s možností předčasného výběru bez sankcí
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční banka navazuje na loňskou úspěšnou nabídku Termínovaného účtu s garancí předčasného výběru bez sankcí.

Klienti tak mají možnost opět získat spořící produkt, který současně nabízí atraktivní úrok až 3,0 % ročně a zároveň rychlý přístup k penězům. Garance umožní klientům mít peníze k dispozici v případě nepříznivých životních událostí, jako jsou dlouhodobá nemoc, ztráta zaměstnání a invalidita. Oproti na trhu běžné penalizaci za předčasný výběr peněz z termínovaného účtu, Komerční banka v těchto případech umožní klientům peníze vybrat bez jakýchkoliv sankcí. Klientům tak připíše i získaný atraktivní výnos. Termínovaný účet s garancí předčasného výběru bez sankcí si mohou klienti založit na dobu od 1 roku do 5 let a s úrokovou sazbou až 3,0 % ročně, v závislosti na zvolené délce splatnosti.

„Klienti tak získají nejen atraktivní a pevně stanovený úrok, ale zároveň si ponechají jistotu přístupu k penězům v případě nouze,“ uvedl vedoucí retailového bankovnictví Komerční banky Radko Belada. „Garanci předčasného výběru bez sankcí klientům poskytujeme na vklady až do výše 1 milionu korun“, dodal Belada.

Akční nabídka Termínovaného účtu s garancí předčasného výběru bez sankcí je časově omezená a platí od 1. března 2010 do 9. dubna 2010.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články