Komerční banka rozšířila nabídku investičních možností

26. 10. 2010 – 15:19 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Komerční banka rozšířila nabídku investičních možností
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou nabízí v rámci produktu Vital Invest od 11. října 2010 možnost investovat do Zajištěného fondu Forte 4.

Tento fond klientům garantuje 100% návratnost vložených prostředků ke dni splatnosti fondu a nabízí možnost výnosu až 10 % ročně.

Zajištěný fond Forte 4 navazuje na úspěšnou řadu Zajištěných fondů Forte, kterou Komerční banka společně s Komerční pojišťovnou uvedla na trh na konci roku 2009. Výrazný zájem klientů o tyto fondy vyústil postupně v nabídku tranší Forte 2 a Forte 3 a celkově tak byly upsány více než 2 miliardy korun.

„Prostřednictvím Zajištěného fondu Forte 4 jsme se rozhodli klientům nabídnout možnost podílet se na růstu akciových a komoditních trhů za současného omezení ztráty v případě jejich poklesu. Výkonnost fondu je navázána rovněž na posilování české koruny vůči euru a eura vůči americkému dolaru. Domníváme se, že atraktivnost fondu opět osloví široké spektrum zájemců,“ uvedl Radko Belada, vedoucí marketingu Komerční banky pro retailové bankovnictví.

Zajištěný fond Forte 4 představuje investiční strategii vhodnou pro nové i stávající klienty, kteří preferují střednědobý až dlouhodobý investiční horizont, uvědomují si potenciál růstu cen akcií a komodit na finančních trzích a současně neradi podstupují riziko při zhodnocování svých prostředků. Další výhodou je možnost předčasného splacení fondu, například již po třech letech s atraktivním výnosem až 30 %. Upisovací období trvá od 11. října 2010 do 28. ledna 2011 (nebo do vyprodání tranše).

Vital Invest kombinuje investiční složku a životní pojištění. Klient sám určuje, zda bude jeho smlouva z větší části pojištěním, nebo investicí. Čtyři varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí v rámci produktu Vital Invest nabízejí klientovi možnost v různé míře zajistit svou rodinu a své blízké.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články