Komerční banka snížila úrokové sazby Profi úvěru FIX a nadále nabízí zdarma pojištění schopnosti splácet

10. 9. 2009 – 20:21 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Komerční banka snížila úrokové sazby Profi úvěru FIX a nadále nabízí zdarma pojištění schopnosti splácet
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční banka snížila úrokové sazby podnikatelského úvěru Profi úvěr FIX u vybraných splatností až o 1,3 procentního bodu. Díky výhodnému pojištění schopnosti splácet navíc získají živnostníci ochranu pro riziko úmrtí, plné invalidity a dlouhodobé pracovní neschopnosti.


Pojištění schopnosti splácet nabízí Komerční banka k podnikatelskému úvěru Profi úvěr FIX zdarma. „Podnikatelé nemusí absolvovat žádné vstupní lékařské prohlídky ani jiné formality, stačí pouze vyplnit krátký dotazník o zdravotním stavu. Podnikatelé mají o toto pojištění velký zájem. Jen za měsíc srpen tvořil počet Profi úvěrů FIX téměř 20 % celé produkce úvěrů pro malé firmy,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

Pojištěnému příjemci Profi úvěru FIX musí být minimálně 18 let a maximálně 60 let. Součet vstupního věku a pojistné doby v letech nesmí být vyšší než 62 let. Pojištění platí po celou dobu trvání úvěrové smlouvy.

S účinností od 24. srpna 2009 zavedla Komerční banka úročení úvěru v závislosti na jeho splatnosti. U úvěrů se splatností do 1 roku byla úroková sazba snížena z původních 12,2 % na 10,9 %, u splatnosti od 1 roku do 3 let z původních 12,2 % na 11,5 %. U splatnosti od 3 do 5 let zůstává úroková sazba na původní úrovni 12,2 %.

Profi úvěr FIX je speciálně připraven pro podnikatele a malé firmy, kterým nabízí snadnou a rychlou cestu k získání potřebných financí na financování oběžných prostředků, investic i provozních potřeb. Mezi výhody úvěru patří jeho vyřízení ve zrychleném schvalovacím procesu 3 až 5 dnů. Stávající klienti, kteří mají u banky veden běžný účet alespoň po dobu 6 měsíců, mohou navíc získat Profi úvěr FIX bez nutnosti předložení daňového přiznání nebo účetních výkazů.

\"Profi úvěr FIX je podnikatelskou půjčkou bez rizika. Pevná úroková sazba a anuitní splácení dávají podnikateli jistotu konstantní výše splátky, pojištění schopnosti splácet potom jistotu pro případ zdravotních komplikací. To vše oceňují podnikatelé zejména v dnešní době ekonomické nejistoty,\" doplnil Radko Belada.


- Rejstřík firem - Komerční banka

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,270
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články