LBBW Bank podporuje svobodná povolání

13. 5. 2010 – 15:39 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

LBBW Bank podporuje svobodná povolání
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

IQ Profesní konto je úspěšné – nový expertní tým připravuje další produkty.

IQ Profesní konto pro svobodná povolání si vede velmi dobře. Banka proto nyní vytvořila expertní tým specializující se na produkty a služby pro klienty z řad svobodných povolání.

Mezi profese svobodných povolání patří například lékaři a lékárníci, veterinární lékaři, pracovníci v oblasti justice a daňového poradenství či architekti, vybrané technické profese a řada dalších. Jejich přesný seznam je k dispozici na webových stránkách LBBW Bank.

Strategií LBBW Bank je individuální přístup ke klientům a profesionální služby odpovídající přesně jejich potřebám. Nový tým specialistů bude při přípravě produktů pro tuto skupinu klientů naplňovat cíle a strategii banky.

Dnes nabízené IQ Profesní konto je balíček komplexních služeb spojených s běžným účtem, který umožňuje klientům z řad svobodných povolání, správu podnikatelských financí za výhodných podmínek. Nadstandardní zhodnocení běžného účtu, až tři vedlejší účty v cizí měně, zdarma příchozí platby tuzemského platebního styku ve prospěch hlavního účtu termínovaný vklad, to je jen malý výčet z balíčku služeb. Samozřejmostí je platební karta MasterCard či internetové bankovnictví a řada služeb a operací zdarma. Pro notáře, advokáty, insolvenční správce nebo exekutory nabízí též možnost zřízení neomezeného počtu účtů úschov. K účtu je možné také zřídit kontokorentní úvěr.

Více informací o výhodách IQ Profesního konta, o podmínkách jeho získání a poplatcích naleznete na www.LBBW.cz.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články