LBBW Bank vylepšuje bezpečnost – zasílá SMS zprávy

29. 4. 2010 – 13:09 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

LBBW Bank vylepšuje bezpečnost – zasílá SMS zprávy
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

LBBW Bank CZ zavádí v průběhu dubna 2010 zasílání SMS zpráv klientovi po každé transakci platební kartou nebo při změně zůstatku na jeho účtu.

Banka tak pokračuje v dalším zlepšování ochrany a bezpečnosti klientových peněz. Služba Informační SMS prostřednictvím operátorů Telefónica O2, T–Mobile a Vodafone zvyšuje bezpečnost a ochranu klientových peněžních prostředků, bezprostředně potvrzuje realizované transakce platební kartou a rovněž pravidelně informuje klienty o zůstatku na účtu. Klienti tak mají okamžitý přehled o stavu svého účtu. Klienti si mohou zvolit jazyk komunikace s bankou (češtinu, angličtinu a němčinu). V tomto jazyce obdrží nejen SMS zprávy, ale následně i výpisy z účtu.

Podmínkou služby je vedení běžného či spořicího účtu u LBBW Bank, a to v jakékoliv měně. Služba je určena především fyzickým osobám, mohou si ji však zřídit také právnické osoby. Jedná se o zpoplatněnou službu, platí se za jednotlivé SMS, tj. 2,5 Kč za SMS zprávu.

Zasílání SMS zpráv při změně zůstatku na účtu nebo transakci platební kartou spolu s aplikací e–Code, kterou banka pro zabezpečení účtů dlouhodobě používá, představují jedny z nejlepších bezpečnostních prvků na trhu. Aplikace e-Code funguje na základě vygenerování jednorázového kódu pro každou transakci internetového bankovnictví. Klient si kód vygeneruje za pomoci speciální čtečky a platební karty nebo autorizační karty LBBW Bank s čipem, které jsou poskytovány zdarma.

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články