LG GD510 - Mobil se solárním panelem nabídne Telefónica O2

19. 12. 2009 – 18:36 | Věda a technika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

LG GD510 - Mobil se solárním panelem nabídne Telefónica O2
Foto: LG | zdroj: NašePeníze.cz

Mobilní telefon se solárním panelem coby alternativním zdrojem nabíjení uvedou ve speciální edici na český trh výrobce LG a operátor O2. Stylový přístroj vybavený plnědotykovým displejem LG GD510 bude v prodeji včetně samostatného zadního krytu PCB 100 s fotovoltaickými články. Celou sadu exkluzivně začne prodávat O2 v prvních týdnech nového roku.


Mobilní telefon LG GD510 s přezdívkou POP je jen o trochu větší než běžná kreditní karta, což z něj činí nejmenší mobilní přístroj s celodotykovou obrazovkou na trhu. Přitom poskytuje pohodlné ovládání a širokou nabídku funkcí pro komunikaci a multimédia jako větší zařízení.

Mezi hlavní funkce patří například 3Mpix. fotoaparát, TFT WQVGA displej s úhlopříčkou tři palce nebo pokročilý přehrávač hudby (MP3, AAC atd.) a videa (například MPEG4). LG vychází vstříc milovníkům sociálních sítí, jimž v telefonu LG GD510 připravilo speciální aplikaci pro sociální sítě Twitter a Facebook. Elegantní stříbrné tělo a přední displej bez vyčnívaného rámečku je volbou pro zákazníky, kteří chtějí kombinaci chytrých technologií a stylového designu.

\"LG

Kromě zadního krytu v podobě solárního panelu přináší LG GD510 i další \"zelenou\" vlastnost. Ta se týká standardní nabíječky s microUSB. Jakmile akumulátor dosáhne maximální úrovně kapacity energie, telefon vydá zvuk a na displeji zobrazí výzvu k vypojení nabíječky z elektrické sítě. Dalším přínosem pro přírodu je skutečnost, že balení přístroje je vyrobeno z recyklovaného papíru a pro jeho potisk byly využity barvy na bázi sóji.

Kam dál:
- Kyberšikana je všude kolem nás, koho se týká?
- Nejlevnější volání a sms v Česku nabízí Vodafone a U:fon
- Notebook Nokia Booklet 3G: První laptop firmy Nokia

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články