Snowboarding se Stoked Rider: Alaska Alien
zdroj: tisková zpráva

Snowboarding se Stoked Rider: Alaska Alien

28. 9. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už někdy tuto zimu (začátkem roku 2007) se budete moci prohnat po zasněžených horách na snowboardingovém prkně s mimozemšťanem v další hře série Stoked Rider, která nese podtitul Alien Alaska.

Ptáte se s jakým mimozemšťanem? Však se podívejte do naší galerie, prohlédnout si ho můžete hned z několika stran. Stoked Rider: Alien Alaska navazuje na tradici svých předchůdců a opět vám nabídne to, o čem tato série je - ohromně rozsáhlé venkovní prostředí, na fyzice založenou hratelnost a možnost online vyžití s přáteli.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tentokrát se budete prohánět po hřebenech inspirovaných Aljaškou. Těšit se můžete na skvělé vybavení, které zdaleka nebude jen dobře vypadat, ale bude plnit i svou funkci. Pokud si myslíte, že svého panáčka postavíte někam na horu a pak při šálku kávy budete sledovat, jak si s tím poradí a v jakém stavu dojede dolu, tak jste na omylu. Časy takových her podle tvůrců již minuly a Stoked Rider: Alien Alaska vám to má dokázat. Kdy přesně? Jak bylo naznačeno už v úvodu, někdy v zimě. Jelikož ale nemají Bongfish pro své dílo ve většině zemí ještě vydavatele, na konkrétnější termín si budeme muset počkat.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články