Oznámení strategie ANNO 1701 a první obrázky
zdroj: tisková zpráva

Oznámení strategie ANNO 1701 a první obrázky

30. 8. 2004 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv se o vývoji další hry ze strategické série ANNO vědělo už dříve, až dnes vyšlo do světa její oficiální ohlášení.

Titul nese zatím pracovní název ANNO 3 a pobeží na 3D engine od německého studia Related Designs, které už má na svědomí třeba hry No Man's Land nebo Castle Strike. Díky nové technologii hráči okusí dosud nevídanou atmosféru - vše má být detailně zpracováno a celý svět bude prý žít svým vlastním životem (volně žijící zvířata atd.). Samozřejmostí se stanou i různé efekty počasí nebo třeba realistické odrazy na vodní hladině.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak však Related Designs zdůrazňují, ANNO 3 nebude jen o nové grafice ale má prý kombinovat též ty nejlepší hratelnostní prvky z obou předchozích dílů. Mezi významné rysy hry bude patřit optimalizovaná vojenská část, intuitivní ovládání nebo vylepšený multiplayer, slíbena je ale i řada dalších, dosud blíže nespecifikovaných novinek. Ačkoliv se ANNO 3 neobjeví na trhu dříve než ke konci roku 2006, už nyní Sunflowers vypustili do světa první screenshoty, které si můžete prohlédnout rovněž v naší galerii.
zdroj: GamersHell

kate

Nejnovější články