The Outfit pro Xbox 360
zdroj: tisková zpráva

The Outfit pro Xbox 360

13. 11. 2005 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z na příští rok oddálených projektů - oproti prvotním předpokladům - pro next-gen konzoli od Microsoftu je i tahle zatím dost hekticky se tvářící akce, která se pyšní mj.

mnoha prvky, použitými např. v third-person válčení s názvem Mercenaries. Zhostíte se role jednoho ze tří velitelů, které zde máte k dispozici na výběr, přičemž každý z nich má být dosti specifický stran svých dovedností a hlavně výzbroje. V tomhle boji, dehrávajícím se za nepřátelskými liniemi v průběhu druhé světové války, kde budete pochopitelně stát proti Němcům, má pod vaše velení spadat malý oddíl vojáků, se kterými vás v third-person náhledu čeká 12 údajně epických singleplayerových misí, v jejichž náplni jsou průzkumné akce, záchranné, ale i úkoly typu najít a zničit vybraný cíl. Prozatím to vypadá ponejvíce na poslední uvedený bod.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Po kompletaci mise obdržíte akční body, které lze v té další přetransformovat do přivolání posil. Sem patří možné okamžité shození těžké vojenské techniky, jako jsou třeba tanky, jež můžete posléze řídit a pak oceníte vše prostupující destrukci herního prostředí, kde si své k dění na scéně řekne i fyzikální Havok 3.0 engine. Srovnat se zemí prý půjdou dokonce i mosty či budovy. Zastřílet si budete moci ve více lidech naráz (podpora až pro osm hráčů), důležité je přihodit v tomto kontextu info o kooperativním multiplayeru, který by měl fungovat i online (stejně co rozličné versus módy). Podobně co u Mercenaries se připravte na ryze arkádový ráz války, která by snad mohla zaujmout i díky alternativním možnostem řešení problému, resp. úkolu. Závěrem připomínka jak oficiální stránky, tak aktualizované galerie.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články