Revoluční Table Tennis od Rockstaru pro X360
zdroj: tisková zpráva

Revoluční Table Tennis od Rockstaru pro X360

6. 3. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Stolní tenis jsme na PC mohli vidět už v mnoha různých podobách.

V prvopočátcích to byly různé variace teček pohybujících se po více či méně imaginárních stolech mezi dvěma čárkami/objekty/pálkami, v době nástupu 3D grafiky už je možné sem tam zahlédnout hru, která nabízí i trochu realističtější pojetí, s modelem skutečného "pinčesového" stolu a alespoň pálkami, když už ne přímo hráči, kteří by je svírali v rukách. Pokud vás tento sport vyžadující hbitost, rychlost, sílu a přesnost učaroval, možná vás zaujme informace, kterou odhalil magazín IGN, a to, že se v dílnách studia Rockstar (ano, jde skutečně o tým podepsaný pod tituly jako GTA, Manhunt, ad.) údajně rodí nový, naprosto nenásilný(!), projekt pro Xbox 360 - Table Tennis.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co vedlo členy týmu Rockstar k takovému zvratu ve své práci? Prý jsou milovníky stolního tenisu a navíc chtějí hráčské veřejnosti ukázat, co všechno je možné vyrobit s technologií příští generace. Prý také rádi riskují a vybočují z řady. Stolní tenis podle nich ještě nikdo jako hru pořádně neudělal, a tak se to rozhodli zkusit změnit. Z toho, co svěřili redaktorům IGN je zřejmé, že mají konkrétní vizi, která zahrnuje špičkovou grafiku, progresivní animační systém, přirozené ovládání a spoustu dalších věcí, které by měly dohromady s jejich představami o kvalitě hratelnosti a herního zážitku vyústit v zajímavý výsledek. Na projektu Table Tennis si chtějí své teorie, na nichž by dále rádi stavěli, vyzkoušet, neboť jde o hru menšího měřítka a oni jsou přeci jen zvyklí pracovat na trochu rozsáhlejších dílech.

Table Tennis má skýtat stejně intenzivní a akční zážitek jako hra bojová. Tento neobvyklý způsob prezentace sportovní hry přitom prý nebude pouze o lepší grafice, animacích a celkovém dojmu, jakým bude působit na vaše smysly a emoce, ale také o využití možností hardwaru. A právě proto tento titul vyjde exkluzivně pouze pro Xbox 360. Vývojem bylo mimochodem pověřeno studio v San Diegu. Už byla stanovena i cena - 39,99 dolarů. Na další podrobnosti ohledně praktických vlastností hry a jejích online aspektů si zřejmě ale budeme muset ještě počkat.

Update: Dodatečně dnes vyšla tisková zpráva, která vývoj Table Tennis oficiálně oznamuje a odhaluje i přesný termín uvedení titulu na pulty evropských obchodů - 26. květen 2006.

zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články