Další Deus Ex, Thief a Tomb Raider na obzoru?
zdroj: tisková zpráva

Další Deus Ex, Thief a Tomb Raider na obzoru?

28. 8. 2004 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Nyní už bývalý president Eidosu Rob Dyer (který v současnosti nastupuje jako šéf Crave) stihl ještě v rozhovoru pro 1UP prozradit několik zajímavostí o budoucnosti oblíbených sérií Deus Ex a Thief.

Můžeme se tedy začít těšit na další díly? S největší pravděpodobností skutečně ANO, podle Dyera totiž Eidos rozhodně plánuje Deus Ex 3 a rovněž o dalšího Thiefa je prý mezi hráči velký zájem, což pochopitelně sami dobře víme ;).
Deus Ex 2: Invisible War považuje Dyer za dobrou hru, která si ani v recenzích nevedla špatně - průměrné hodnocení PC verze ve světě se pohybovalo kolem 83%. Problémem pro Eidos se však stalo to, že si ji nekoupilo tolik lidí, kolik očekávali, a to přesto, že Deus Ex 2 vedl jeden čas britský žebříček prodejnosti. Pokud jde o pokračování Thiefa, tam prý Eidos plánuje zasadit hru do modernějšího prostředí, středověk totiž už prý zužitkovali na maximum a pravděpodobně by neměli, co nového dále zařadit.

Dyer také za Eidos slíbil, že v příštím roce hráči uvidí spoustu nových her stejně jako řadu comebacků herních značek, které už dobře znají. Podle dalších odpovědí se dá usuzovat, že tím mohl mít na mysli především případný další díl série Tomb Raider, který by už ale nevyvíjel Core Design, nýbrž tvůrci Legacy of Kain, studio Crystal Dynamics (již jsme informovali). Dyer tento krok dodatečně vysvětlil tím, že Crystal Dynamics mají lepší technologie a hlavně dokáží odevzdávat svoji práci včas.

Související články: Eidos na prodej (srpen 2004), Designér Thief 3 odchází, nové hry od Eidosu (duben 2004), Kdo může za nepovedeného Tomb Raidera? (září 2003)

zdroj: BluesNews1UP

kate

Nejnovější články