UFO: Extraterrestrials odložena na únor
zdroj: tisková zpráva

UFO: Extraterrestrials odložena na únor

6. 11. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Trisynergy a Chaos Concept dnes přišly s oficiálním oznámením odložení vydání jejich nového projektu s názvem UFO: Extraterrestrials, a to na únor 2007.

ufoex zdroj: tisková zpráva Důvodem k tomuto kroku je prý snaha dosáhnout lepší vyváženosti v oblasti hratelnosti a provedení různých dalších zdokonalení. UFO: Extraterrestrials má být taktickou strategií X-Com stylu. Odehrávat se bude v roce 2025 na nově kolonizované planetě, kde došlo k setkání s jakousi neznámou mimozemskou rasou, která zcela bez varování a naprosto brutálním způsobem zaútočila jak na lidi, tak na celou planetu. Na místo proto byla vyslána speciální jednotka, jež má za úkol situaci vyřešit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Nedílnou součástí hry budou lehké i těžké bojové prostředky a pozemní jednotky. Ty budete moci trénovat a až nasbírají dost zkušeností, tak také specializovat v určitém oboru. Pohyb v herním světě bude volný a prostředí plně zničitelné, tudíž tam, kam nepovedou žádné dveře, anebo je nebudete moci najít, se prostě probouráte třeba s pomocí raketometu. K dispozici budete mít rovněž velkou strategickou mapu, díky níž budete moci stavět různé budovy, vyvíjet zbraně a bojovat s nepřáteli ve velkém měřítku.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články