mBank nově nabízí k běžnému účtu pojištění výdajů

12. 7. 2011 – 16:44 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

mBank nově nabízí k běžnému účtu pojištění výdajů
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

mBank nově nabízí pojištění výdajů k běžnému účtu mKONTO.

Toto pojištění ochrání klienty při výpadku pravidelných příjmů a poskytuje tak jistotu pro případ nenadálých nepříznivých životních situací. Pojištění výdajů je nabízeno k běžnému účtu jako doplňková služba a klient si ho sjedná během pár vteřin prostřednictvím svého internetového bankovnictví.

Pojištění výdajů umožní klientům pojistit se proti nepředvídatelným životním situacím, které by mohly ohrozit jejich příjmy a rodinný rozpočet. Pojištění je určeno na zajištění pravidelných měsíčních výdajů jako například plateb za elektrickou energii, plyn nebo vodu.

Pojistit se mohou klienti pro případ pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání, invalidity III. stupně nebo úmrtí. V případě pracovní nechopnosti či ztáty zaměstnání pojišťovna měsíčně zaplatí klientovi až po dobu 6 po sobě jdoucích měsíců 4 000 Kč. V případě invalidity III. stupně nebo úmrtí pojišťovna jednorázově uhradí klientovi resp. jeho rodině 50 000 Kč. Peníze z pojistky jsou klientovi zaslány na jeho běžný účet vedený v mBank a klient je poté může použít, jak potřebuje.

Pojištění si klienti rychle a pohodlně sjednají prostřednictvím svého internetového bankovnictví a na výběr mají ze tří pojistných souborů. Podle pojištěných rizik se cena pojištění pohybuje od 99 do 169 korun. Pojistné bude strháváno z běžného účtu klienta jednou za měsíc.

Pojištění je doplňkovou službou k běžnému účtu mKONTO a je vázáno na platební kartu k tomuto účtu. Zřízení a vedení běžného účtu je zdarma stejně jako vydání a vedení platební karty.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,210 25,330
USD 23,550 23,730
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články