The Movies: Stunts & Effects Expansion Pack
zdroj: tisková zpráva

The Movies: Stunts & Effects Expansion Pack

27. 2. 2006 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Situace kolem strategie The Movies, nominované v 6.

ročníku Game Developers Choice Awards na hru roku, je momentálně trochu nečitelná. Její prodejní čísla jsou pro Activision zklamáním, přesto ale vývojáři z Lionhead Studios plánují datadisk i konzolovou verzi, pro kterou nyní hledají nového distributora. Ani to však PC Gameru nezabránilo ve zjištění prvních střípků o náplni onoho přídavku, který má prozatím pracovní název Stunts & Effects Expansion Pack. Z toho zjevně vyplývá, že bude úzce zaměřený na akční filmy a scény plné výbuchů, k čemuž dopomohou nové efekty jako lasery, kouř, proudy vody nebo elektrické náboje.

Abyste mohli na plátno přenést dechberoucí momenty, jako skoky automobilů z mostu nebo jejich bouračky končící v plamenech, budete nyní muset najmout do svého štábu špičkové kaskadéry a trikové specialisty. Ti využijí jak miniaturní výbavu pro rozmanité hrátky s kamerou se zaměstnáním své fantazie na plné obrátky, tak modely helikoptér, vesmírných lodí či jiných objektů pro působivé sekvence snímané proti greenscreenu.

Dále by měl datadisk pro The Movies přinést nová prostředí vojenských kasáren a hektického města, přičemž překopaný systém pro tvorbu filmů dovolí ještě delší produkce a snadnější sestavování příběhu. Termín vydání zatím není znám, ale dá se tipovat začátek nebo konec léta.

zdroj: CVG

jd

Nejnovější články