Mobil pro seniory Emporia - TALKpremium začala nabízet Telefonica O2

4. 11. 2009 – 9:01 | Věda a technika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Mobil pro seniory Emporia - TALKpremium začala nabízet Telefonica O2
Foto: O2 | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost Telefónica O2 zařadila exkluzivně do své nabídky další mobilní telefon výrobce Emporia - TALKpremium. Moderní telefon je šitý na míru nejen starším lidem, ale také osobám se zdravotním postižením, které mají s používáním běžných mobilních telefonů problémy.


Telefon Emporia TALKpremium je mimořádně jednoduchý a snadno ovladatelný mobilní telefon, který neobsahuje žádné složité funkce a nabízí pro komunikaci jen to nejpodstatnější, co jeho majitel potřebuje a v běžném životě také nejvíce využije - volání a posílání SMS. Nutnost zdlouhavého hledání v menu zcela odpadá díky možnosti přístupu k jednotlivým funkcím pomocí postranních tlačítek.

Nový model má klávesnici s velkými tlačítky a přehledný, dobře podsvícený displej. Ten je současně odolný proti poškození, usnadňuje rozeznávání písmen a číslic. Přístroj má také vylepšenou technologii přenosu zvuku, hlasitější vyzvánění než běžné mobily a nevadí ani lidem s naslouchátkem. Ve výbavě nechybí budík a praktická baterka. Součástí balení je také kvalitní, kožené pouzdro.

Kurzy

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články