Prince of Persia 2: Warrior Within média
zdroj: tisková zpráva

Prince of Persia 2: Warrior Within média

2. 9. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nadcházející akční hra a pokračování svého úspěšného předchůdce vycházejícího ze slavné série o dobrodružstvích perského prince se konečně dočkala pořádného oficiálního názvu.

Pracovní označení Prince of Persia 2, které některé z našich čtenářů tolik dráždilo, je minulostí. Společnost Ubisoft rozhodla, že se tento titul, který má mít tentokrát dokonce až hororový nádech, bude jmenovat Prince of Persia Warrior Within. A aby to oznámení nebylo tak strohé, vypustila navíc ještě balík screenshotů a tři videa (8 MB - 14 MB, DivX) nabízející celkově více než tři minuty in-game záběrů především na nové typy bojových chvatů a pohybů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nový název - Prince of Persia Warrior Within - má být odrazem toho, čím nyní náš hlavní hrdina je. Podle Johna Parkese, zástupce Ubisoftu, už to zdaleka není tak naivní mladíček. Je to ostřílený mistr válečník oplývající nezměrnými schopnostmi. V této hře bude muset vyburcovat veškeré své síly, aby zachránil vlastní život, o který mu usilují mocnosti pekelné. Čekají ho dramatické souboje, do nichž tentokrát vstoupí se znalostí mnoha dalších stylů boje. Vydání PoP dvojky je naplánováno na letošní listopad.

Mimochodem, právě dnes, s třičtvrtěročním zpožděním oproti originálu, u nás začal Playman prodávat Prince z Persie: Písky času (899 Kč) kompletně v češtině včetně dabingu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články