Závody vozatajů v Chariots: The First Olympics
zdroj: tisková zpráva

Závody vozatajů v Chariots: The First Olympics

10. 10. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Naposledy jsme psali o hře s názvem Chariots: The First Olympics přede dvěma lety (zde), pak jakoby se po ní slehla zem.

V těchto dnech jsme však od vývojářského týmu Candella Software obdrželi tiskovou zprávu, že je hra stále ve vývoji, dokonce spolu se sadou nových obrázků. Ty teď na vás samozřejmě čekají v naší galerii. Chariots: The First Olympics by měla vyjít pro PC (Win, LINUX) i Mac, Xbox a PS2. Kdy? To zatím zůstává otázkou, protože o termínu vydání zpráva ani oficiální stránky pro jistotu vůbec nehovoří.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Chariots: The First Olympics vás přenese do roku 776 před Kristem, do doby prvních Olympijských her ve starověkém Řecku, kterých se zúčastnily Atény, Sparta, Makedonie, Elis, Kréta, Trója, Théby a Kartágo. Vy se do této velké události zapojíte v její poslední den, abyste celou tu slávu završili závody vozatajů. Na výběr budete mít z osmi postaviček obou pohlaví (což sice příliš neodpovídá historii, ale to nevadí, hlavně aby byla zábava). Každá z těchto postav bude jiná a unikátní. Také vozů bude na výběr osm různých modelů. Během samotných závodů profrčíte nejrůznějším prostředím, od zasněžených Alp po vyprahlou poušť. Budete při tom moci obdivovat nejen krásy krajiny, ale hlavně monumentů (Diův chrám, Akropolis, aj.). Co se právě grafiky týče, hra by měla plně podporovat nejnovější grafické karty s DirectX9. Jinak má také obsahovat multiplayer, a to pro 4 a 8 hráčů na lokální síti a 8 přes Internet.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články