Nové obrázky z akční MMORPG Neocron
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z akční MMORPG Neocron

19. 2. 2002 14:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Že během 21.

století dojde k zásadnímu obratu ve vývoji lidstva, respektive k zániku lidské rasy, už víme z mnoha knih, filmů a v neposlední řadě také her. Výjimkou není ani akční MMORPG Neocron od německé společnosti Reakktor Media. Jak už jste se u nás mohli dočíst, bude se Neocron odehrávat ve vzdálené budoucnosti 28. století, tedy 700 let poté, co dojde k apokalypse a následnému zániku civilizace. Přežije pouze hrstka lidí, kteří se na palubě gigantické vesmírné lodi vydávají na vdálenou planetu slibující život v ráji. Začíná tak éra nové společnosti. Lidé se adaptují na zdejší prostředí, nabývají neobvyklých vlastností a síly. Avšak, jak je u člověčí rasy obvyklé, záhy začne docházet k bojům o důležité zdoje i nadvládu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Neocron Vás tedy vtáhle do akčního virtuálního světa, v němž se stanete součástí tvrdých bojů se vším všudy. Na rozdíl od podobných her, budete mít navíc poměrně velkou volnost, např. při konfiguraci ovládacích prvků apod. Kdo bude ochoten zaplatit, užije si živou (střídání dne a noci, změny počasí) masivně multiplayerovou online 3D akci z vlastního, popř. třetího pohledu, na více než 250 různých mapách. Samozřejmě jde pouze o zlomeček atraktivních vlastností Neocromu. Podrobnosti se můžete dočíst nejen u nás, ale také na oficiálních stránkách hry.

Naše galerie se dnes opět rozrostla o několik nových zajímavých screenshotů. Vydáním MMORPG Neocron byla pověřena společnost CDV, která v první řadě chystá vypuštění německé verze hry a v druhé polovině 2002 se dočká také anglicky mluvící část pařanů.
zdroj: BluesNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články