Obrázky a video z přídavku pro Rune
zdroj: tisková zpráva

Obrázky a video z přídavku pro Rune

27. 4. 2001 2:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Gathering of Developers se nechali slyšet, že v těchto dnech vypustili na trh (za cenu 20 dolarů) přídavek pro vikingskou 3D akci Rune, která vyšla na podzim a dočkala se u hráčů kladného přijetí.

Svým přístupem se jedná o originální počin, neboť The Halls of Valhalla můžete nainstalovat buď jako rozšíření původní hry (v níž se pak zpřístupní nové multiplayerové mapy a módy) nebo se dá spustit i samostatně. Další zajímavostí na tomto přídavku pro Rune je krátká doba, za níž byl kompletně celý vytvořen. HumanHead Studios to podle tohoto rozhovoru zabralo pouhé dva měsíce, což je dáno jednak jejich dlouhými zkušenostmi s používáním Unreal Editoru, tak i samotnou povahou přídavku, který je zaměřen pouze na multiplayer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V souvislosti s touto hrou stojí za zmínku i třináctimegové video, které ke stažení v několika různých formátech nabízí GameSpot. Popis nových typů hry v The Halls of Valhalla naleznete v této starší novince:

Datadisk bude zaměřen především na multiplayer, kde přinese nejen nové mapy a postavy, ale i dva zbrusu nové módy. Prvním bude Arena připomínající film Klub rváčů. V Areně si vyberete ze 4 postav (Viking, Mongol, Snake Berserker a Valkyrie) a pak se pustíte do boje 1 na 1 (některé servery budou uzpůsobeny i pro boj 2 na 2 a 3 na 3). Druhým novým módem bude Headball, který bude určen pro hru dvou týmů. Cílem je useknout někomu z druhého týmu hlavu a tu pak donést do jeho základny (docela maso :) Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články