The Elder Scrolls IV: Oblivion - sága pokračuje
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls IV: Oblivion - sága pokračuje

10. 9. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už v rámci našich krátkých zpráv jste si mohli před nedávnem přečíst informaci, že by mělo již brzy dojít k oficiálnímu oznámení nového pokračování ságy The Elder Scrolls.

news zdroj: tisková zpráva Ta chvíle, zdá se, právě nastala. Nový díl série oblíbených RPG od studia Bethesda Softworks se má jmenovat The Elder Scrolls IV: Oblivion. Jeho vývoj probíhá už od roku 2002 a samozřejmě má jít o další krok vzhůru po žebříčku určujícím kvalitu, a to jak po stránce hratelnosti, tak co do grafiky. Na nějaké podrobnosti o této hře si ještě budeme muset počkat, protože první má přinést až říjnové číslo časopisu Game Informer, které má být v obchodech od 23. září. Prý půjde o mamutí, 12-stránkový článek se spoustou informací i obrázků.

Teaser na oficiálních stránkách mimochodem Oblivion označuje za RPG další generace a podle titulní stránky zmíněného časopisu (viz obrázek) je tomu tak doslova, protože kromě majitelů PC se na hru mohou těšit i budoucí majitelé konzolí Xbox 2 a PS3. Pro zajímavost, podle různých dohadů má Bill Gates Xbox 2 odhalit v lednu 2005 v Las Vegas na CES (Consumer Electronic Show), což by mohlo znamenat mj. i to, že se s touto konzolí setkáme o něco dříve, než s jejími konkurentkami, jejichž vypuštění se odhaduje v pozdějších měsících příštího roku.

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články