Multiplayerové vlastnosti Tony Hawk’s Project 8
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerové vlastnosti Tony Hawk’s Project 8

13. 10. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Připravované next-gen skateboardové eskapády Tony Hawka, pohříchu pouze ve verzi pro Xbox 360 a nikoliv pro PS3, kde se s onlinem nepočítá, nabídnou podle všeho bohaté vyžití pro více lidí naráz.

Activision slibuje přehršel multiplayerových módů pro osm hráčů, resp. pro dva na jedné HDTV (v téhle souvislosti se hodí zmínit podporu 1080i). V první řadě tady je HORSE pro dva hráče, kdy ten druhý v pořadí musí provést trik minimálně stejně bodově hodnocený, jako jeho předchůdce. V TRICK ATTACK se vítězem stává ten, kdož ve vymezeném časovém limitu dosáhne nejvyššího skóre. V COMBO MAMBA je opět na pořadu dne časový limit, ale palmu vítězství si odnese skateboardista, který získá nejvyšší skóre za jeden nepřerušený kombo trik. Ve SCORE CHALLENGE se musíte jako první trefit do předem daného bodového stropu, přičemž v COMBO CHALLENGE k němu vede cesta opět jenom skrze jeden dovedně vystřižený kombo trik.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Představení ale ještě nekončí, protože tu je GRAFFITI. Zde bude každý z hráčů označen nějakou barvou a jím provedený trik na daném objektu tento obarví právě tou jeho. Kdo na konci časového limitu bude mít nejvíce obarvených objektů je král. Přemalování objektů je samozřejmě možné, ale pouze tak, že konkurenční jezdec předvede trik s vyšším bodovým ohodnocením! Bude jen na vás, jestli půjdete cestou kvantity a nebo kvality s přímým soutěžením. Zdejší herní prostředí totiž slibuje být docela rozlehlé, takže se při výše avizovaném počtu zúčastněných můžete svým konkurentům lehce ztratit z očí a o samotě sbírat trofeje, resp. objekty. Posledním z multiplayerových akvizic bude režim WALLS. Zde ve vaší stopě budou vznikat plochy ve vaší barvě (něco jako u Graffiti) a cílem je tyto vytvářet tak, aby další skejťáci byli nuceni skrze tyto projíždět, čímžto získáváte bodíky. Čím lepší trik, resp. kombo na tom známém prkně, co znamená svět, provedete, tím delší bude ona plocha vzniknuvší za vašimi zády. A pro soupeře obtížnější se jí posléze vyhnout. Znovu, nejvíce bodů definuje vítěze tohoto klání.

Sluší se v posledku připomenout, že se dočkáte skutečných trikových kousků a s tím souvisejících realistických animací, jež bude možné zvládnout pomocí intuitivního manévrování s analogovými páčkami a efektním (potažmo efektivním) zpomalením běhu času. Čehož bohatě využijete také v singleplayerové kampani, v jejímž rámci můžete např. dělat dojem na NPC a vydělat si tak nějaké peníze pro následné zakoupení lepšího vybavení. V závěru zbývá už jen dodat, že hra se v případě X360 verze objeví na evropském trhu v polovině měsíce listopadu!
zdroj: TeamXbox

mart

Nejnovější články