Detaily o multiplayeru v Splinter Cell: Chaos Theory
zdroj: tisková zpráva

Detaily o multiplayeru v Splinter Cell: Chaos Theory

28. 9. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ubisoft vydal tiskovou zprávu, prozrazující další detaily ohledně multiplayeru chystané third-person stealth akce Splinter Cell: Chaos Theory.

Hra by měla stejně jako v předchozím dílu Pandora Tomorrow obsahovat tzv. Versus mod, ve kterém proti sobě nastupují dva různě vybavené i jinak hratelné týmy - agenti Shadownetu a žoldáci Argusu (podrobnosti v naší recenzi).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jako novinka se nyní v třetím díle objeví i inovativní (mohu potvrdit) kooperativní mod, do kterého se budete moci zapojit spolu s jedním kamarádem a společně plnit úkoly, úzce související s dějovou linií singleplayeru. Koordinace akcí a vzájemná spolupráce se v tomto případě stanou naprosto nezbytnou součástí hry. Jak bude plnění úkolů probíhat a jakými způsoby si budete moci pomáhat či asistovat, jsme už prozradili v našich dojmech ze hry z prezentace na Games Convention 2004. Kooperativní multiplayer bude hratelný jak přes internet, tak i ve split-screenu nebo na konzolích Xbox propojených kabelem (System Link). Samozřejmostí se stane také podpora hlasové komunikace.

Pro kooperativní hru, Versus mod a koneckonců i klasický singleplayer přidá Ubisoft nové zbraně i další užitečné pomůcky a slíbena je rovněž celá řada nových zabijáckých pohybů, z nichž některé jsme už odhalili v zmiňovaných dojmech. Na obou multiplayerových modech pracuje montrealské studio a jak bude nový Splinter Cell: Chaos Theory vypadat, si můžete prohlédnout na několika nových screenshotech v naší galerii. Vydání hry bylo nedávno odloženo, takže příchod Sama Fishera teď očekáváme až v březnu 2005.
zdroj:PR

kate

Nejnovější články