Futuristická MMORPG Dark Region
zdroj: tisková zpráva

Futuristická MMORPG Dark Region

11. 10. 2004 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislý vývojářský tým Uber Real Games oznámil svůj první projekt, kterým má být masivně multiplayerová futuristická RPG s názvem Dark Region, poháněná Torque Game Engine s fyzikou Havoc.

S vydáním tohoto díla jim má pomoci společnost Garage Games. Dark Region se bude od většiny jiných MMORPG lišit v tom, že hráči nebudou muset za přístup k serverům platit žádné měsíční poplatky. Má to ovšem jedno ale. Ty servery (až pro 128 hráčů) si totiž budou muset hostovat sami hráči. Hru si přitom budete moci zahrát pod Windows i s Macintoshem.

Dark Region se bude odehrávat v daleké budoucnosti, v roce 2719. Lidstvo už bude okupovat celý známý vesmír. Běžnou profesí se stanou lovci odměn. Zároveň však jsou tito lidé považováni za zločince, stejně jako by šlo o násilníky. Mimochodem, největším a nejmocnějším státem je Amerika. Vlastní tři planety, včetně Země. Technologická vyspělost společnosti přímo láká k nějakým experimentům. Ne všechny jsou etické, a tak se také stane, že při jednom takovém ilegálním projektu vzniknou dvě nové humanoidní rasy - Sages a Demons. Bytostem z rodu Sages se také říká "smrtelní andělé". Jsou to mírumilovní, velmi radostní lidé s průměrným IQ okolo 300. Po fyzické stránce příliš nevynikají, zato mají skoro kočičí vidění, jsou extrémně rychlí a stejně rychle také dokáží léčit. Démoni jsou pochopitelně pravým opakem. Jsou zlí, válkychtiví. Často se potýkají s mentálními problémy a nízkým IQ tak okolo 75 až 80. Jejich oči neobsahují pigment, tudíž přímo žhnou rudě.

zdroj: AccessGamer

korgull

Nejnovější články