Slovenská RPG Gods: Lands of Infinity
zdroj: tisková zpráva

Slovenská RPG Gods: Lands of Infinity

10. 10. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po více než roce o sobě dala opět vědět slovenská vývojářská společnost Cypron Studios, která pracuje na své nové fantasy RPG s názvem GODS: Lands of Infinity.

Vydala totiž sadu nových ukázek ze svého díla a vy si je nyní můžete prohlédnout v naší galerii. V podstatě prý má jít o prezentaci jejich 3D enginu, zvaného Spirith 3D, který měl v poslední době zaznamenat nějaká zásadnější vylepšení. V současné době soustředí Cypron Studios veškerou svou pozornost na dokončení demoverze, kterou by nabídli případným vydavatelům hry. Dokončení plné verze GODS: Lands of Infinity se pak předpokládá na jaro 2005.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

GODS: Lands of Infinity má být fantasy RPG kombinující prvky obchodní strategie a dobrodružství odehrávajících se v imaginárním, přesto velmi věrohodném světě. Její děj bude nelineární a má skýtat mnoho volnosti. Hráč se bude smět sám rozhodnout, zda bude vystupovat jako dobrák či zloduch a ponese za do veškerou zodpovědnost. Svá dobrodružství nebude muset podstoupit úplně sám. V průběhu hraní bude moci do své party přijmout řadu různých NPC. Dosud není jasné, o čem vypráví příběh této hry. Tvůrci si jej stále bedlivě střeží.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články