Nejlevnější půjčka – úspěšná alternativa od finančního profesionála Credium

25. 1. 2010 – 19:32 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Nejlevnější půjčka – úspěšná alternativa od finančního profesionála Credium
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Finanční společnost Credium, a.s. velice pozitivně zapůsobila na českém trhu spotřebitelského financování. Svým novým produktem, tzv. Nejlevnější půjčkou dokázala oslovit již několik tisíc nových klientů, především rodin s dětmi, které v nejistém ekonomickém období hledají oporu u seriózní a kompetentní finanční společnosti. Přehledný a nebyrokratický způsob zažádání, nízká úroková sazba a svoboda účelovosti půjčky jsou argumenty, kterými společnost Credium přesvědčila své stávající a také nové klienty.


Ve období ekonomické krize vstoupila společnost Credium velice úspěšně na trh spotřebitelského financování produktem, tzv. Nejlevnější půjčkou, o kterou si mohou zájemci požádat on-line prostřednictvím webových stránek www.nejlevnejsipujcka.cz. Nejlevnější půjčka je bezúčelovou hotovostní půjčkou s možností zažádat si o 30.000 až 250.000 Kč, s délkou splácení od 6 do 72 měsíců a měsíční splátkou již od 699,- Kč včetně poplatků a s RPSN již od 9,13%.

Odpovědnost na prvním místě

Credium, coby seriózní finanční instituce, v rámci svého schvalovacího procesu velice dbá na finanční situaci klienta. „Kontrolujeme u každého klienta jeho závazky vůči ostatním společnostem v úvěrových registrech, a v případě, že by poskytnutá půjčka ohrozila klienta v možnosti dostát svým závazkům, bychom klientem požadovanou půjčku neschválili. Snažíme se vůči našim klientům postupovat velmi zodpovědně“, jak potvrdí Bronislav Dvořáček, ředitel spotřebitelského financování společnosti Credium, a.s. Důležitým faktorem je, že Nejlevnější půjčka společnosti Credium a.s. není spojena se žádnými administrativními nebo dalšími skrytými poplatky. Vyřízení a získání půjčky je tedy zdarma na rozdíl od mnoha neseriózních finančních společností a osob, od kterých se společnost Credium, a.s. distancuje.

Jak snadno může klient požádat o Nejlevnější půjčku?

Na internetové stránce www.nejlevnejsipujcka.cz je podrobný popis a podmínky, za kterých je možné požádat o Nejlevnější půjčku. Celý proces požádání o půjčku je postaven na jasném a srozumitelném principu. Zájemce si v dynamickém kalkulátoru zvolí výši a dobu splácení půjčky a okamžitě vidí úrokovou sazbu a RPSN. Poté vyplní jednoduchý on-line formulář. Výsledek posouzení se žadatel dozví již během několika minut emailem. V případě schválení půjčky je klientovi zaslán návrh smlouvy, který vytiskne, podepíše, přiloží kopie potřebných dokladů a vše zašle na poštovní adresu do centrály společnosti Credium a.s. Není nutná žádná osobní návštěva centrály ani pobočky Credium. Po obdržení žádosti a finálním schválení budou peněžní prostředky automaticky připsány na bankovní účet zákazníka. Vše je tak vyřízeno rychle, jednoduše a pohodlně, třeba z kanceláře nebo domova.

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články