Noví klienti Penzijního fondu Komerční banky získají speciální nabídku

2. 4. 2010 – 20:41 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Noví klienti Penzijního fondu Komerční banky získají speciální nabídku
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Penzijní fond Komerční banky (PF KB) připravil pro nové zájemce o penzijní připojištění speciální nabídku.

Každý, kdo uzavře do konce května smlouvu o penzijním připojištění s PF KB prostřednictvím Komerční banky, získá zlatou Sphere kartu s úrazovým pojištěním a koženou peněženku. Sphere karta nejen klientům umožní ve vybraných obchodech a provozovnách služeb nakupovat se slevou až 40 procent, ale nabídne i nově úrazové pojištění.

 Pro uzavření smlouvy o penzijním připojištění mohou zájemci navštívit kterékoli z 398 obchodních míst Komerční banky nebo mohou využít služeb telefonního centra Komerční banky. Pokud tak učiní do 31. května 2010, získají zdarma zlatou Sphere kartu s úrazovým pojištěním a koženou peněženku.

Akční nabídka platí pro nové klienty, kteří si sjednají vlastní příspěvek ve výši minimálně 300 Kč měsíčně a první příspěvek bude připsán na jejich účet u fondu nejpozději 30. června 2010.

Kromě zmíněných dárků získají noví klienti PF KB i další trvalé výhody:

• Klienti PF KB mohou požádat o on-line přístup k účtu účastníka přes internet. Lze tak on-line kontrolovat připsané platby, tisknout aktuální výpisy, elektronickou cestou požádat o změny ve smlouvě nebo si vypočítat konkrétní výši vybrané dávky.

• Všechny služby PF KB související s vedením účtu - od sjednání smlouvy, servisu, poradenství až po výplatu dávky - jsou poskytovány zdarma.

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články