Nový portál práce rozvířil hladinu českého internetu. Nabízí inzerci pro firmy zdarma

26. 5. 2009 – 9:12 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Nový portál práce rozvířil hladinu českého internetu. Nabízí inzerci pro firmy zdarma
Foto:NašePeníze.cz | zdroj: NašePeníze.cz

Moderní a v mnoha směrech vyjímečný portál práce JobPriority je nový leader mezi pracovními portály na českém internetu.


Přes 20 000 nabídek práce přímo od zaměstnavatelů a další nabídky práce personálních agentur Vám nabízí tento unikátní projekt, který je určen všem vrstvám obyvatelstva České republiky. Zaměstnání zde naleznou manageři, administrativní pracovníci, IT specialisté, ale také manuálně pracující lidé, studenti a absolventi.

Firmám i personálním agenturám portál poskytuje inzerci zdarma v neomezeném čase a množství. Je tedy vysoce pravděpodobné, že počet nabídek práce ještě výrazně vzroste.

- Práce: Zaměstnancům skončily zlaté časy
- Práce: Škoda Auto rozšiřuje převodovkárnu. Zaměstná 270 lidí
- Práce: Krize nekrize, odborníci chybí stále v mnoha oborech
- Bez práce je stále více lidí, nezaměstnanost je nejvyšší od ledna 2007
- Češi jsou při změně práce opatrnější, zajímá je finanční stabilita
- Práce: Dělník, asistentka, administrativní pracovník a elektrikář byly v dubnu nejžádanější profese

Uchazečům je proto poskytnuta taková databáze nabídek práce, které na jiných placených portálech práce z důvodů platby za inzerci nemají šanci najít.
„Inzeráty zveřejňujeme bez skrytých poplatků. Každá nabídka práce obsahuje všechny informace, aby mohl zájemce firmu okamžitě kontaktovat. Standardní placené služby které provozují ostatní placené portály, nabízíme na stejné úrovni bezplatně“, říká Kamila Kohoutová, majitelka portálu JobPriority.
Návštěvníci portálu také mohou čerpat informace z poradny, článků, rozhovorů a videa, týkajících se oblasti zaměstnání a podnikání.
Navíc systém ke každé hledané pracovní pozici vytipuje odpovídající firmu, která v dané lokalitě nabízí školení nebo rekvalifikační kurzy.

„Cílem projektu je stát se centrem s největším množstvím nabídek pracovních míst a uchazečům zjednodušit vstup a orientaci na trhu práce. Kromě toho chceme poskytnout široké spektrum informací z trhu práce, pracovního prostředí, sebevzdělání a osobního rozvoje“, uzavírá spoluzakladatelka projektu a zároveň majitelka portálu na Slovensku Ivana Fraňová.

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,550 23,730
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články