Nový vzhled internetového bankovnictví UniCredit Bank

16. 6. 2010 – 15:16 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Nový vzhled internetového bankovnictví UniCredit Bank
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

UniCredit Bank připravila pro své klienty modernější vzhled internetového bankovnictví.

Jeho nová podoba, se kterou se budou moci klienti seznámit již 14. června 2010, vznikala s cílem postupně sjednocovat design internetového bankovnictví v rámci celé skupiny UniCredit. Kromě nového vzhledu internetového bankovnictví získávají nyní klienti také některé nové funkce, které dále usnadní práci s aplikacemi. Způsob přihlášení a podepisování transakcí zůstává beze změny. UniCredit Bank přitom stále zachovává nejvyšší důraz na bezpečnost svého internetového bankovnictví vycházející ze zkušeností skupiny UniCredit.

Ve spolupráci s dalšími zeměmi skupiny UniCredit byl pro klienty připraven modernější vzhled internetového bankovnictví, který se postupně aplikuje ve všech zemích, ve kterých skupina UniCredit působí. „Záměrem nové podoby internetové komunikace klienta s bankou bylo, kromě nového designu, usnadnění práce s internetovým bankovnictvím. Klienti si mohou od poloviny června například zařadit do menu „Oblíbené“ často využívané stránky pro jejich rychlejší zobrazení a zvolit si úvodní stránku, která se jim zobrazí po přihlášení. Další novinkou je také jednodušší a rychlejší vyhledávání v uložených platbách tzv. šablonách,“ komentuje novou funkcionalitu Radek Jirka, Multi-Channel Banking UniCredit Bank.

Sjednocený design se dotýká všech segmentů v bance, tedy od držitele kreditní karty bez dalších bankovních produktů (Online Card), přes fyzické osoby a podnikatele (Online Banking), menší a střední firmy (BusinessNet Basic) až po velké, nadnárodní firmy (BusinessNet Professional). UniCredit Bank přitom u všech segmentů stále zachovává nejvyšší důraz na bezpečnost svého internetového bankovnictví vycházející ze zkušeností celé UniCredit skupiny. Unikátní jsou také funkce, mezi které patří možnost s osobním a firemním účtem v bance využívat jeden typ zabezpečení, tedy klient si nemusí pamatovat odlišná hesla. Stejný typ zabezpečení lze také použít i pro ovládání účtů v dalších zemích skupiny UniCredit podporujících službu tzv. Mezinárodní uživatel, kdy po přihlášení lze jednoduše „přepínat“ mezi jednotlivými zeměmi.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články