Arthur And The Minimoys - první obrázky
zdroj: tisková zpráva

Arthur And The Minimoys - první obrázky

23. 10. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Loni v prosinci jste si na našich stránkách mohli přečíst první a dosud také poslední zmínku o nadcházející akční adventuře s názvem Arthur and the Minimoys.

Dnes vám tento titul, jenž je vyvíjen jak pro konzole, tak i PC, můžeme připomenout znovu, protože nejenže se pomalu blíží jeho vydání, ale zároveň tu pro vás máme i několik prvních ukázek z PC verze. Hra Arthur and the Minimoys, aka Arthur and the Invisibles, vzniká na motivy stejnojmenného animovaného filmu režiséra Luca Bessona, jenž by měl být uveden do našich kin v průběhu února, a asi vás nepřekvapí, že ten má zase svůj původ pro změnu v románu, který se stal bestsellerem a pod názvem Arthur a Minimojové je znám také u nás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojem PC verze projektu se zabývá studio Etranges Libellules. Jeho vydání je naplánováno na stejnou dobu jako premiéra filmu, tedy na leden 2007. Původním vydavatelem má být společnost Atari, což mj. znamená, že pokud se můžeme těšit na nějakou českou lokalizaci, tak nejspíš pod hlavičkou CD Projektu. Nicméně, na nějaké oficiální informace si v této záležitosti ještě musíme počkat.

Arthur and the Minimoys vás nechá zažít fantastická dobrodružství mladého Arthura a jeho dvou kamarádů, Selenie a Bétaméche. Všichni společně budou bojovat za záchranu svého minimojského světa před zkázou. Hra svým příběhem následuje příběh filmu (obsahuje i některé filmečky z něj). Dění v ní je založeno na konceptu "tria", což znamená, že každé puzzle bude možné vyřešit pouze s využitím jedinečných schopností všech tří hlavních postav.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články