Oficiální stránky pro Psychonauts, nové ukázky
zdroj: tisková zpráva

Oficiální stránky pro Psychonauts, nové ukázky

4. 10. 2004 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali na začátku srpna, autor skvělých titulů jako Grim Fandango nebo Full Throttle - Tim Schafer - pracuje v současnosti na svém novém projektu, který pojmenoval Psychonauts.

My vám dnes z této hry, jež má vykazovat neméně originality, stejně jako poutavý příběh s nezapomenutelnými postavičkami a nezbytnou dávkou humoru, můžeme nabídnout sadu nových ukázek, neboť byl zahájen provoz jejích oficiálních stránek. Tam jsme se také dozvěděli, že se Psychonautům za několik let podařilo všude po světě rozmístit své agenty vybavené speciálními psychickými silami. Nyní se potýkají s jistým problémem ve svých vlastních řadách - někdo jim totiž unáší rekruty z tréninkových táborů. Tím někým je vyšinutý vědec, který prahne po jejich mozcích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nakonec proti tomu šílenci zůstává pouze jediný kadet. Jmenuje se Raz. Aby si dokázal se vším poradit, musí v sobě nejdříve probudit různé paranormální síly, mj. včetně telekineze, jasnozřivosti, a jeho největšího trumfu - schopnosti se telepaticky přenést do něčí mysli. Když se mu to podaří, a o tom není pochyb, může se tváří v tvář setkat se všemi vnitřními démony chorého vědátora (nejen jeho), střetnout se s jeho nočními můrami a dostat se i k jeho nejtajnějším vzpomínkám. Ale nebude to tak jednoduché, jak se zdá. Při snaze o zničení temných plánů přímo u zdroje, může Raz sám přijít o rozum a toho je třeba se vyvarovat.

Psychonauts je pojata z perspektivy třetí osoby, má obsahovat 13 úrovní, přičemž tři z nich jsou zasazeny do skutečného světa a ostatní do toho imaginárního. Hra má být nelineární a k řešení různých situací může vést i více cest. Další podrobnosti naleznete na oněch nových oficiálních stránkách.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články