Fable lokalizované od CD Projektu
zdroj: tisková zpráva

Fable lokalizované od CD Projektu

11. 10. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pohádkové akční RPG Fable: The Lost Chapters patří mezi tituly, jejichž prodejní ponteciál byl, navzdory originalitě a jiným nesporným kvalitám, zazděn únikem hry na pirátskou scénu měsíc před oficiálním termínem vydání a absencí distributora pro ČR.

fable zdroj: tisková zpráva Přesto jsme se nedávno společně s dalšimi subjekty rozhodli sponzorovat zrod amatérské češtiny od Lost Vikinga, která ale nakonec nesmí vzniknout, jelikož příležitosti se chopil CD Projekt a podepsal smlouvu s Microsoftem ohledně uvedení lokalizované (pravděpodobně s českými titulky) PC verze Fable na domácí trh. Stát by se tak mělo buď na Vánoce nebo začátkem příštího roku a dáte za ní necelou tisícovku, tedy o pět stovek méně než v případě kompletně anglické verze z dovozu ze zahraničí, o kterou zákazníci GameShopu neprojevili moc velký zájem vzhledem k výše uvedeným skutečnostem.

    Hra Fable: The Lost Chapters, která vychází z cenami ověnčeného titulu Fable pro Xbox, je plně optimalizovaná pro platformu Windows a nabízí bohatší obsah, větší možnosti úpravy postavy, nové úkoly a vylepšenou grafiku. V tomto unikátním dobrodružném RPG od společnosti Lionhead Studios se od každého vašeho činu odvíjejí jak schopnosti vaší postavy, tak i její vzhled a morálka. Příběh svého života si vytváříte sami od dětství přes dospělost až po stáří. Změňte se z nezkušeného výrostka v nejmocnějšího člověka na světě, o kterém se budou až vyprávět legendy až do skonání věků.

    Vychutnejte si rozšířený obsah. Prozkoumejte původní světy a hlavní mise, které ohromily hráče "Fable" na Xboxu, a vydejte se do nových oblastí "Fable: The Lost Chapters", kde vás čekají nové zápletky, vedlejší úkoly a volitelné mise. Ve "Fable: The Lost Chapters" máte navíc možnost utkat se s novými monstry, používat zbrusu nová kouzla, navléknout se do dosud nevídaných zbrojí, bojovat s originálními zbraněmi a při interakci používat sadu nových výrazů... [více]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články