Next-gen závodění v Test Drive Unlimited
zdroj: tisková zpráva

Next-gen závodění v Test Drive Unlimited

13. 5. 2005 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tenhle nový přírůstek do známé závodní série se v první řadě objeví na konzoli Xbox 360, na níž využije ku svému prospěchu především bohatých online dispozic.

Počítaje v to vedle klasického závodění s oponenty z celého světa i ohlášený pravidelný měsíční nášup nových aut či náhradních dílů. Díky pokrokovému hardwaru se mimo jiné mluví o detailním vymodelování interiérů vozů, přičemž ve hře má být výběr ze 125 licencovaných strojů od automobilek jako Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Shelby či Jaguar.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nicméně auty tohle závodění nekončí, stejně co v sérii Midnight Club se máte dočkat i motorek a stejně jako ve třetím dílu shora zmiňovaných závodů ani tady nebude chybět tuning. V souvislosti s vlastní definicí parametrů vozu se zajímavě jeví i stavba vlastních závodů, pročež máte mít na výběr z nějakých 50 nastavení a pravidel, která posléze předurčí, jak moc se budete muset štvát zde představenými silnicemi na Havaji (čeká vás tu údajně přes tisíc mil). Samozřejmě, že v rámci singleplayeru tu bude postupné otevírání dalších tratí a závodů, získávání či kupování vozů, ale také kupř. nových garáží. V online se pak budete moci začlenit do vybrané komunity, která si vytvoří unikátní "klubové" závody, atp.
zdroj: PR

martin

Nejnovější články