Něco více o  závodech FlatOut 2
zdroj: tisková zpráva

Něco více o závodech FlatOut 2

12. 10. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už v červenci se objevila oficiálně potvrzená informace o vývoji druhého dílu úspěšné závodní hry s názvem FlatOut (recenze, 88%).

Dnes vyšla ještě jedna tisková zpráva, která tuto pro mnohé jistě velmi důležitou záležitost ještě jednou oficiálně potvrzuje a aby to nebylo tak fádní, také rozšiřuje o nová fakta. Proč by se Empire Interactive a Bugbear Entertainment vlastně neozvaly, když už se jejich společného díla prodalo více než milion kusů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Takže, co vlastně víme? Známe platformy - PC, PS2 a Xbox. Známe také termín vydání - první pololetí příštího roku. O dalších podrobnostech jsme zatím mohli pouze spekulovat. Tisková zpráva ale některé odhaluje. Například jsme se dozvěděli, že došlo k zdokonalení Crash True enginu, který hru poháněl. Díky tomu prý bude docházet k mnohem větší interakci aut a prostředí, takže se stanete svědky těch nejdivočejších havárií, jaké jste kdy viděli. FlatOut 2 bude hráče navíc mnohem více odměňovat právě za způsobené poškození rivalů.

Opět nebude chybět prezentace technologie Rag Doll. Paňáci létající z vozů skrz přední sklo vám bezpochyby uvízli v paměti dostatečně. FlatOut 2 vám v tomto ohledu poskytne prý lepší skórovací systém a dočkáte se i rozšířeného Rag Doll Championshipu, ale především možnost zahrát si Rag Doll online. Dále vám hra nabídne nový Championship mód a úplně nové maniakální Demolition Arenas. Že si budete moci zahrát i online, již bylo naznačeno. Podporováno přitom bude až osm hráčů (na PS2 pouze šest). V provozu je také oficiální stránka.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články