Rozdíly mezi Xbox a PC verzí FPS Men of Valor
zdroj: tisková zpráva

Rozdíly mezi Xbox a PC verzí FPS Men of Valor

14. 10. 2004 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Předevčírem jsme vás informovali o tom, že FPS Men of Valor je hotova a v dnešní novince se zaměříme na oblasti, ve kterých se od sebe budou lišit verze pro PC a Xbox.

Men of Valor zdroj: tisková zpráva Předně to má být obsah, ačkoliv příslušné rozdíly nebudou zřejmě nijak markantní. V singleplayeru PC verze se objeví dvě nové mapy, na kterých se zapojíte do bojů o Palác míru (Palace of Peace) v rámci bitvy o město Hue a údajně prý půjde o jednu z nejakčnějších částí celé hry. Co se týče multiplayeru, zde se zvýší maximální počet hráčů na mapě z 12ti (pro Xbox) na 24 a přibude rovněž šest dalších síťových map. PC verze přinese navíc ještě také herní mod Frontline, ve kterém se každý z týmů snaží obsadit určená místa na mapě. Kdo je všechna získá jako první, vyhrává.

PC a Xbox verze se mají samozřejmě lišit i vizuálně. Verze pro počítače obsahuje textury s vyšším rozlišením, detailnější modely a některé přidané animace či speciální efekty jako třeba odrazy na vodní hladině. Pokud už mluvíme o vodě, tak tu svoji tvůrci ze studia 2015 považují za jednu z nejlépe zpracovaných v PC hrách vůbec. Rozdíly prý hráči dále pocítí i v samotné hratelnosti, vývojáři se totiž snažili, aby Men of Valor nebyla na PC jen pouhou portací z Xboxu, ale skutečně kvalitní hrou. Počítačovým konvencím tedy přizpůsobili vše od ovládání pohybu a systému zbraní až po umělou inteligenci protivníků. Nepřátelé prý budou na PC přesnější, agresivnější a najednou se jich na obrazovku vejde více. Další informace se o Men of Valor dozvíte z našich dřívějších novinek, případně si můžete stáhnout nedávno uvolněné multiplayerové demo, anebo shlédnout nový filmeček ukazující asi 90 vteřin herního postupu.

zdroj: HomeLan

kate

Nejnovější články