Osobní účet České spořitelny Junior si podle svého sestaví i nejmladší klienti

16. 11. 2009 – 17:34 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Osobní účet České spořitelny Junior si podle svého sestaví i nejmladší klienti
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Možnost variabilního sestavení účtu mají od začátku listopadu také děti ve věku od osmi do dovršení 15 let věku. Díky novému Osobnímu účtu České spořitelny Junior si mohou nejmladší klienti vybrat ze široké nabídky produktů a služeb podobně jako majitelé Osobního účtu České spořitelny či jeho studentské varianty – z devíti volitelných možností v produktech Standard, Plus a Speciál. S dětským kontem jeho majitelé získají automaticky také výhodnější úročení.


„Možnost svobodného nastavení účtu se nám osvědčil. Proto ji nyní nabízíme i těm nejmladším klientům, kterým se, jak věřím, bude hravost možných kombinací líbit. Navíc si tento způsob dobře osvojí hned ze začátku své zkušenosti s bankou, a tak si bez problémů nastaví i další varianty účtu, až vyrostou. Celkově se díky účtu naučí samostatně a zodpovědně hospodařit s penězi,“ uvedl Petr Bobysud, zástupce ředitele úseku rozvoje obchodu České spořitelny.

Díky dětské variantě Osobního účtu České spořitelny si mohou i nejmladší klienti sjednat služby, které jim zatím nebyly dostupné. Mohou si např. zvolit Výběry z bankomatů ČS zdarma nebo Platby v rámci ČS či ČR zdarma. Na výběr jsou také zajímavá pojištění z nabídky Speciál, zejména Úrazové pojištění s plněním až 300 Kč denně nebo 300 tisíc Kč jednorázově. Zdarma s účtem majitel automaticky získá vedení sporožirového účtu, vyhotovení měsíčního papírového výpisu, možnost zřízení a vedení vkladového účtu a zřízení trvalých příkazů a souhlasů s inkasem.

Účet je i dále poplatkově zvýhodněn - zcela zdarma si klienti vyberou tři produkty z pásma Standard. Rodičům produkt nabízí dobrou kontrolu nad útratami svých dětí, umožňuje jim totiž povolit či zamezit výběrům hotovosti v pobočce či provádění jednorázových či trvalých příkazů. Výše vkladů a výběrů je omezena částkou vždy 10 000 Kč za měsíc.

Osobní účet České spořitelny Junior přináší navíc další dvě cenové bonifikace.  Nabízí jednak zvýhodněné úročení, díky kterému lze s nynější vyhlášenou sazbou získat až 2,5 % p.a, a dále Program výhod České spořitelny Junior. S programem výhod získají majitelé účtu i čtyři a více služeb se slevou nebo zdarma. Pro získání slevy z Programu výhod stačí pouze přistoupení k programu a jedna příchozí platba na Osobní účet ČS Junior měsíčně (aktivní účet). Výše slevy se odvíjí buď podle sumy měsíčních příchozích transakcí na účet (kreditní obrat) nebo podle aktuální výše uložených peněz v celé Finanční skupině České spořitelny (bilanční suma). 

 

Program výhod České spořitelny Junior - podmínky pro získání slevy

Aktivní účet

Kreditní obrat na účtu

 

 

 

nebo

Bilanční suma

nebo

 
Sleva

R

každý aktivní klient

každý aktivní klient

10 %

R

min. 5 tis. Kč

min. 60 tis. Kč

25 %

R

min. 10 tis. Kč

min. 100 tis. Kč

50 %

R

min. 15 tis. Kč

min. 200. Kč

75 %

R

min. 20 tis. Kč

min. 1 mil. Kč

100 %

 







Po dovršení 15 let klienta se účet automaticky převede na Osobní účet České spořitelny Student a ten se po dostudování klienta změní na standardní Osobní účet České spořitelny (pokud klient neurčí jinak). Díky volitelnosti služeb si tak majitel přizpůsobí účet podle svých aktuálních potřeb v každém věku, aniž by změnil číslo účtu.

K 31. říjnu 2009 klienti sjednali celkově téměř 1,65 milionu Osobních účtů České spořitelny.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články