MMORTS DreamLords - ukázka interface
zdroj: tisková zpráva

MMORTS DreamLords - ukázka interface

29. 1. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem DreamLords sice patří do skupiny masivně multiplayerových, ovšem žánrově inklinuje spíše k real-time strategiím.

Z každého z hráčů se zde stane tzv. Dreamlord, což je vlastně vládce určitého volně plujícího kusu země s vlastní populací a surovinami. Tento kus země bude vaší základnou, místem, kde vše začíná a odkud vychází vaše moc. Tu pak můžete uplatnit v kontaktu s jinými Dreamlordy, a to ať už půjde o kontakt diplomatický nebo válečný. Vývojem titulu se zabývá studio LockPick Entertainment. Nové obrázky, které dnes můžete spatřit v naší galerii, byly pořízeny při testování alfa verze hry a jsou ukázkou jejího interface. Pro zájemce máme ještě odkaz na již poněkud zaprášený in-game filmeček.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Každá vaše aktivita či neaktivita bude mít v Dreamlords na vaši říši nějaký vliv. Hra vás bude neustále překvapovat nečekanými událostmi, které bude třeba řešit a v případě, že se tomu budete chtít vyhnout, určitě se to na vaší zemi neprojeví pozitivně. Nikdo vás samozřejmě do ničeho nutit nebude, nicméně splnění úkolů bude přinášet jisté výhody. Významnou část hry jinak mají zaujímat také PvP souboje. Jsou totiž jednou z hlavních cest vedoucích k důležitým surovinám. Více vám odhalí oficiální stránky. Vydání tvůrci stále očekávají v letošním roce.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články