Necrocide screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Necrocide screenshoty

30. 4. 2001 14:54 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zdá se, že NovaLogic to na poli leteckých simulátorů definitivně zabalili, což je vzhledem ke kvalitám série F-22 Lighting docela škoda.

Zatím nemají v plánu ani čtvrté pokračování Delta Force (naše recenze třetího dílu) a tak se rozhodli, že se ani nezúčastní výstavy E3, neboť jejich jedinou momentálně ohlášenou hrou je Necrocide.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

To jest hororová 3D akce ve stylu Bloodu, která běží (překvápko) na modifikovaném enginu právě z Delta Force a je to na ní i přes veškerou snahu autorů dost vidět. O nějakém reálném stínování tu podle těchto posledních obrázků nemůže být ani řeč, ale do vydání v září ještě nějaký čas zbývá. Pokud vás i přesto zajímají nějaké další detaily, směřujte svůj zrak na dnešní článek na BW:

Příběh této hry je, jak už u 3D akcí bývá zvykem, poměrně jednoduchý a nekomplikovaný, přesto však není příliš obehraný. Točí se, pochopitelně, kolem upírů a dalších nemrtvých. Čtyři mocní upíři dojdou k názoru, že je poměrně zbytečné pít lidskou krev - přináší to spoustu problémů a hlavně nepříjemných otázek. Lepší by bylo se bez ní obejít, nebo alespoň obejít se bez krve živých tvorů. Co takhle krev mrtvých? Bohužel, experiment se nepovedl (nebo to byl záměr?) a celé město je najednou zahlceno pochodujícími zástupy (ne)mrtvých, kteří touží po jediném - co nejvíce rozšířit své řady, a tedy zabít každého, na koho narazí. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články