Nová akčně orientovaná RTS The Show
zdroj: tisková zpráva

Nová akčně orientovaná RTS The Show

3. 11. 2006 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Není show jako show. V téhle nejde pouze o výhru představující život bez mříží, ale o celý systém...

Název nové akčně orientované real-time strategické hry vývojářského studia Sixteen Tons Entertainment je - The Show. Její vydání je naplánováno na jaro příštího roku a hráči se s ní podívají do poněkud bouřlivě vypadající budoucnosti našeho světa. Ocitnete se na konci 21. století. Hlavní dění se bude točit kolem Kalifornie, která se po občanské válce oddělila od USA a proměnila se v totalitní policejní stát vedený pevnou rukou diktátora Loua Baxtera. Kdokoliv má potřebu jakkoliv tomuto muži oponovat, ten je systematicky vystopován a bez soudu uvězněn. Díky tomuto systému praskají vězení ve švech a jejich nedobrovolní obyvatelé žijí v dosti hanebných podmínkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ven existuje pouze jedna jediná cesta, a tou je Show. Jedná se o nejdůležitější nástroj propagandy republikánské vlády. Je to v podstatě show, při níž mají vězni bavit publikum u obrazovek soupeřením za tým vyděděnců s týmy ze show. Bojištěm je obrovský umělý ostrov nacházející se 20 mil od pobřeží Kalifornie. Samozřejmě, že šance na vítězství jsou pro vězně více než mizivé, ale to oni nevědí. Na takový teror se už dál nemohou koukat demokratičtí sousedé utlačované země, a tak tam vysílají svého nejlepšího agenta jménem Frank Harris. Ten má tajně proniknout mezi vězně a v přestrojení za vyděděnce se utkat v boji proti Baxterovi a jeho týmy ze show. Jedinou pomoc, na kterou se Frank může spolehnout, je atraktivní a technicky zdatná Helen Smithová, díky níž získá jejich tým přístup do technického zařízení hluboko uvnitř ostrova. Následuje tvrdý partizánský boj, při kterém se hráč pokusí dostat Baxtera jeho vlastními zbraněmi, hezky krok za kokem získat vládu nad celým umělým ostrovem a odhalit jeho tajemství.

The Show vám představí 20 pod-týmů, z nichž každý bude mít svého vůdce, silné mechy i schopné pěší boty. Dočkáte se taktických soubojů se stovkami jednotek. Mechů bude ve hře 15 různých druhů, pěšáků 21 typů a nespočet různých možností jejich vylepšení či speciálních schopností. Vedle singleplayerové kampaně, v níž ztvárníte roli Franka Harrise, se můžete těšit také na multiplayer s deseti mapami až pro 4 hráče. Více podrobností vám poskytnou oficiální stránky titulu.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články