MMORPG Vanguard: Saga of Heroes
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Vanguard: Saga of Heroes

14. 8. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Minulý týden spustila Sony nové promo-stránky nadcházející fantasy MMORPG vývojářského týmu Sigil Entertainment - Vanguard: Saga of Heroes, která je označována jako MMORPG třetí generace.

Co znamená ta "třetí generace"? Podle vyjádření tvůrců v oficiálním FAQ na oficiálních stránkách jde o to, že se snaží při jejím vývoji vycházet z toho, co po sobě zanechaly hry jako Ultima Online, Asheron's Call či EverQuest (ty považují za první generaci MMORPG), ale také relativně nové tituly jako World of Warcraft, EverQuest 2, atd. (to je ta druhá generace). Někdo by mohl říct, že to bude slátanina, ale počkejme si na výsledek. Přijít by měl už poměrně brzy, vydání je naplánováno na nadcházející zimu. Ostatně už od loňského srpna se Vanguard už čile betatestuje. Od minulého měsíce by měla být v běhu třetí fáze betatestu a v plánu je jich celkem šest.

Ačkoliv jsme na našich stránkách o této hře pořádně nepsali už dlouho, začátkem srpna jste měli možnost shlédnout nový trailer v sekci downloadů. Teď vám nabízíme ještě i pár nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vanguard: Saga of Heroes vás přenese na planetu zvanou Telon. Podíváte se do světa bohatého na historii, tradice i magii, místy vyloženě fantasy, místy trochu orientálně až asijsky laděného. Obýván je lidmi, elfy, trpaslíky a mnoha dalšími tradičními fantasy rasami. Rozsáhlý prý je tak, že pěšky byste jej sotva přešli a tak zde bude spousta různých možností transportu. Hrát budete moci z perspektivy vlastních očí, třetí osoby, jak budete chtít. Jak už bylo naznačeno, výběr ras nebude malý a na své si jistě přijdete také při rozhodování o třídách svého hrdiny. Co se týče soubojů, jak jste určitě vytušili, kde nezmůže nic meč, tam přijde na řadu kouzlo. I z toho důvodu tu má být kladen důraz na týmovou práci hráčů. Více vám odhalí oficiální stránky.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články