GameZone e-Sports Awards 2005
zdroj: tisková zpráva

GameZone e-Sports Awards 2005

24. 1. 2006 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na domácím serveru GameZone, primárně zaměřeném na poskytování serverů k online hraní, před pár dny rozjeli první ročník unikátní ankety v elektronických sportech - e-Sports Awards 2005.

V ní máte i vy šanci přispět ke zvolení nejlepších českých hráčů a klanů v 11 kategoriích s nejvíce populárními multiplayerovými tituly. Konkrétně jde o Counter-Strike, Call of Duty, Unreal Tournament 2004, Warcraft III: The Frozen Throne a Starcraft: BroodWar, kde můžete vybrat svůj oblíbený klan či jednotlivého hráče, jež jsou nominováni na základě dosažených úspěchů v minulém roce.

Vyvrcholením je volba celkově NEJ progamera roku (kteří se tím v profesionálních týmech živí, tzn. trénují většinu dne a berou pravidelný měsíční plat cca 20 tisíc korun od sponzora typu AMD/Intel) a hry, ve které naši hráči nejlépe reprezentují Českou republiku v Evropě. Hlasovat lze z každé IP adresy jen jednou, přičemž finální výsledky budou vyhlášeny 3. února společně s vítězi očima odborné poroty, která bude složena z předních českých adminů, publicistů a expertů.

zdroj: GZ

jd

Nejnovější články