Penzijní fond komerční banky: Noví klienti získají nyní bonus 500 Kč a řadu dalších výhod

14. 10. 2009 – 19:31 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Penzijní fond komerční banky: Noví klienti získají nyní bonus 500 Kč a řadu dalších výhod
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Penzijní fond Komerční banky (PF KB) připravil pro nové zájemce o penzijní připojištění speciální nabídku. Každý, kdo uzavře do konce listopadu smlouvu o penzijním připojištění s PF KB prostřednictvím Komerční banky, získá bonus 500 Kč.


Pro uzavření smlouvy o penzijním připojištění mohou zájemci navštívit kterékoli z 397 obchodních míst Komerční banky nebo mohou využít služeb telefonního centra Komerční banky. Pokud tak učiní do 30. listopadu 2009, získají na svůj účet penzijního připojištění jednorázový bonus 500 Kč.

Pětisetkorunový bonus připíše Komerční banka na účet penzijního připojištění novým klientům, kteří si sjednají vlastní příspěvek ve výši minimálně 300 Kč měsíčně a první příspěvek bude připsán na jejich účet u fondu nejpozději 31. prosince 2009. Nabídka je omezena pro prvních 5 000 klientů.

Kromě jednorázového příspěvku získají noví klienti Penzijního fondu Komerční banky i další trvalé výhody:

1.    Všichni noví klienti Penzijního fondu Komerční banky dostanou zdarma oblíbenou kartu Sphere, která jim umožní ve vybraných obchodech a provozovnách služeb nakupovat se slevou až 30 procent.

2.    Klienti PF KB mají on-line přístup k účtu účastníka přes internet. Mohou tak kontrolovat on-line připsané platby, tisknout aktuální výpisy, elektronickou cestou požádat o změny ve smlouvě nebo si vypočítat konkrétní výši vybrané dávky.

3.    Všechny služby Penzijního fondu Komerční banky související s vedením účtu  - od sjednání smlouvy, servisu, poradenství až po výplatu dávky - jsou poskytovány zdarma.



Kurzy

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články