Gore test možná ještě tento týden!
zdroj: tisková zpráva

Gore test možná ještě tento týden!

17. 10. 2001 4:56 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když vše půjde tak, jak má, bude do konce tohoto týdne k dispozici Gore test 2.

Po vydání první testovací verze (download) totiž museli 4D Rulers, tvůrci této velmi očekávané střílečky Gore (preview), na základě námětů a kritik, kompletně přehodnotit svůj projekt. Dnes Vám přinášíme tři nové screenshoty z druhé testovací verze:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak se sami můžete přesvědčit, už na první pohled je zřejmé, že došlo k mnoha změnám. Levely byly rozšířeny, efekty oživeny, textury rozjasněny, zdokonalena 3D akcelerace, vylepšeny zvukové efekty (zcela vyměněn zvukový engine) a zbraně a ještě pár dalších drobností ;) Samotné postavičky byly překresleny a nyní by měly být více rozdílné. Přestavěn byl i editor levelů a 4D Rulers také přidali pár nových týmových módů (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag a Tactical). V Tactical módu budete mít pouze jeden život, který Vám a Vašemu týmu bude muset postačit ke splnění všech cílů. Na druhé straně tým soupeřů Vám v tom bude bránit. V tomto módu nebudou dostupné žádné jednotky dorovnávající sílu nebo zdraví.

Gore test 2 bude mít 3 levely, 4 charaktery, výzbroj jako v prvním demu a šest nových zbraní. To, co však snad všichni obdivovali na prvním demu - destrukce objektů, bylo zachováno a ještě rozšířeno o pár nových možností. Vzhledem k tomu, že jinak opravdu nezůstal kamen na kameni, můžete se na Gore test 2 určitě těšit. Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články