Akční RPG Titan Quest v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Titan Quest v obrazech

27. 11. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Připravovaná akční RPG Titan Quest studia Iron Lore Entertainment patří bezpochyby k těm nejočekávanějším hrám svého druhu.

Už proto, že by svým pojetím měla poměrně dost připomínat oblíbené Diablo. Děj hry se bude odehrávat v prostředí starověkého Řecka a Egypta. Podle dojmů redaktorů různých magazínů, kteří měli možnost spatřit Titan Quest v akci, je nač se dívat. Zatímco se oni ale mohli kochat předvedením hry v plném pohybu, vám budou muset k momentálnímu zhodnocení stačit ukázky v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Titan Quest vám prý má představit asi 85 typů různých monster. Každý z nich navíc bude k vidění ještě v několika mutacích. Rozmanitost je hlavním heslem vývojářů a dalším způsobem, jak jí dosáhnout, je obdaření nepřátel různými možnými zbraněmi, ať už klasickými nebo kouzly. Hra bude obsahovat víc jak tisícovku unikátních objektů, díky nimž se mj. bude měnit i vzhled vašeho hrdiny (např. když zabijete nepřítele a vezmete si jeho brnění na sebe). Mimochodem, vzhled a schopnosti vašeho hrdiny jsou zcela na vás. Při jeho tvorbě sami určíte pohlaví, zadáte jméno a vyberete dvě z osmi základních schopností, kterými by měl(a) oplývat, a jež také určí třídu (těch je přibližně 20), do níž se vaše postavička zařadí.

Titan Quest bude disponovat singleplayerovou kampaní, stejně jako kooperativním multiplayerem. Mezi těmito dvěma módy se navíc budete moci přepínat. Část kampaně začnete třeba v singleplayeru, pak vám zavolá kamarád, že by si zahrál s vámi, takže s ním budete pokračovat v multiplayeru a až ho to omrzí, můžete se opět pustit do další hry sami. Kdyby vám snad původní levely hry nestačily, připravují pro vás tvůrci ještě snadno ovladatelný editor, s jehož pomocí vytvoříte nejen nové herní úrovně, ale klidně i celé světy. Vydání titulu se očekává v druhém čtvrtletí 2006.
zdroj: CVGGamespotIGN

korgull

Nejnovější články