Platební karta s fotografií jako důkaz lásky

15. 4. 2009 – 19:55 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Platební karta s fotografií jako důkaz lásky
Foto:fotobanka redakce | zdroj: NašePeníze.cz

ČSOB přichází s nápadem originálního dárku pro všechny zamilované - například k 1. máji. Stačí přijít na kteroukoliv pobočku, přinést „zamilovanou“ fotografii, na které klient bude se svým partnerem, a banka mu do 10 pracovních dnů vyhotoví platební kartu Visa Classic s tímto motivem.


„Platební karta se stala v posledních letech především mezi mladými osobitým módním doplňkem. Nabídkou vlastního designu vycházíme vstříc klientům, kteří vyžadují originalitu a kreativitu,“ říká Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB.

- Banky > ČSOB - Československá obchodní banka

O unikátní platební kartu s „láskyplným“ designem, který si sami navrhnete, lze zažádat buď osobně na pobočkách ČSOB, nebo pohodlně prostřednictvím on-line žádosti na www.csob.cz. Na těchto stránkách si přímo můžete vyzkoušet, jaká fotka se Vám na kartě bude nejvíce líbit. Pro majitele Aktivního a Exkluzivního konta navíc ČSOB nabízí mezinárodní platební kartu Visa Classic zdarma i pro jejich partnery. Majitelé Studentského konta pak zdarma získají kartu Visa Classic Student.


Kurzy

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články