DIRT - Origin of the Species snad letos
zdroj: tisková zpráva

DIRT - Origin of the Species snad letos

8. 8. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pamatujete si na projekt týmu Nu Generation Games s názvem Origin of the Species? Oznámen byl přede dvěma lety a od té doby jsme jej na našich stránkách zmiňovali hned několikrát.

Dokonce jsme vám přinesli i rozhovor s vývojáři. Naše poslední informace o této hře je nicméně více než rok stará a hovoří o jejím odložení na konec roku 2005. Jak jste si asi všimli, ani tento termín tvůrcům poněkud nevyšel, a tak se pravděpodobně stáhli raději do ústraní, aby nakonec právě dnes vyrukovali se čtyřmi novými screenshoty, odkazem na nové oficiální stránky, kde je k vidění také nový trailer a oznámením vydavatele, jímž se stala společnost Tri Synergy. Novým termínem vydání by mělo být září.

Nové ukázky, kterou jsou k vidění v naší galerii, vám mají představit čtyři z všelijakých bossů, s nimiž se setkáte v rámci příběhu, kde figurují zbraně i nejrůznější zvláštní síly, mutanti a zlí vládní agenti všech typů, v roli mladé dívky jménem Dirt. Její jméno se nyní skví také v názvu hry, který tak v plné své kráse vypadá takto: DIRT - Origins of the Species.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud vás zajímá něco víc o oněch stvořeních na obrázkách, na tom prvním je k vidění Arklight, chlap, který je od té doby, co podstoupil po incidentu na Středním Východě, při němž zemřel, rozsáhlou bio-skeletální rekonstrukci, víc než chlapem strojem. Druhé foto patří Joshuovi, holografickému výtvoru, jenž střeží jádro oblasti zvané Area 51. I tato bytost má svou osobnost, byť patří pomatenému, avšak skvělému programátorovi. Jeho síla spočívá ve zdrojích energie. Své oběti také dostává elektrostatickými výboji. Do třetice tu máme Stingera, letoun s cílem vyhledat a zničit. Vybaven je gyro-stabilizérem uzpůsobeným pro extratěsné otočky, vodou chlazenou zbraní, nano-replikantními raketami a vyztužen je jakýmisi mimozemskými slitinami. A nakonec je tu ještě Z208, první plně nezávislý automaton, který byl v Area 51 navržen. Jde o velmi odolný stroj se zabudovanými protiletadlovými a protibalistickými střelami a krunýřem z exotické slitiny odrážející většinu obvyklých projektilů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články