Zlevnění konzolí PlayStation 2 a Xbox i v ČR
zdroj: tisková zpráva

Zlevnění konzolí PlayStation 2 a Xbox i v ČR

9. 9. 2004 22:22 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme již psali, v posledních týdnech došlo v Evropě ke zlevnění konzolí PlayStation 2 a Xbox pod psychologickou hranici 100 liber, tedy necelých 5 tisíc korun.

Xbox sice není v ČR oficiálně zastoupen, známá síť prodejen s elektronikou ElectroWorld ho nabízí v balíku s dvěma kvalitními hrami (Top Spin a Project Gotham Racing 2) za 5790 korun.
Naopak PlayStation 2 se těší solidní podpoře Sony a nová cena 4990 korun (v některých obchodech je údajně k dostání i za 4790 korun) je propagovaná na velkých reklamních plochách před nákupními centry, ale i netradičním způsobem propagace letadly, která za sebou táhnou bannery s informací o nové ceně. Na PS2 vyjde před vánoci řada velmi očekávaných her v čele s Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 3, Killzone a GTA: San Andreas a dá se tedy očekávat, že jí čeká zatím nejúspěšnější vánoční sezóna.

Pokud jde o Nintendo, v nejbližších dnech se očekává sleva GBA na úroveň 2990 korun (zatím došlo pouze ke zlevnění v Americe a Japonsku, Evropa však bude patrně brzy následovat). GameCube podle všeho zlevněn nebude, ovšem ten se v už zmíněném ElectroWorldu beztak prodává za naprosto šokující cenu 2990 korun, přičemž jsou v ceně dvě hry dle vlastního výběru. No nekupte to.

zdroj: Bludr

jd

Nejnovější články